Neden TR Master da fason üretim yaptırılmalı?

Neden TR Master?

Profesyonel bir tesiste fason üretim yaptırmanın faydaları sayıp sayıp bitiremeyeceğimiz kadar fazladır. Sizler için ise bir kaç tanesini derledik. Buyurun başlayalım;

1-)Et işleme üretiminde ki süreçte yer alan karmaşık örgünün üretici firma tarafından yönetileceği için fason üretim yaptıran firma bu süreçlerin karmaşıklığından uzak kalacaktır.

2-)Fason üretim yaptıran firma resmi izin ve testler gibi başvuruları takip etmek zorunda kalmaz. TR Master sizler için bu durumları ortadan kaldırır ve sizlere sadece ürünün pazarlaması kalacaktır.

3-)Üretim yaptıracak olan firmadan sadece etini alıp geri kalan bağırsak , baharat , ip ve katkı maddeleri gibi önemli etkenler tarafımızdan karşılanır. Bu da bizi tercih eden firmalar için daha düşük maliyetli üretim anlamına gelmektedir. Ayrıca stok maliyeti ve depolama maliyetinden de fayda sağlanacaktır.

4-)Yıllardır süre gelmiş olan özensiz fason üretimi bitirmek için yola çıktık. Ailelerimizin tükettiği sucuk , kavurma , köfte , sosis gibi ürünlerin daha hijyenik , kaliteli tesislerde üretilmesinin düşüncesini taşımaktayız. Bu sebep ile bizleri tercih eden kurum veya kuruluşlar ürünlerimizi tüketicilerine satarken tamamen güven içerisinde bu ürünü karşı tarafa verebilecektir.

5-)Hali hazırda sucuk , kavurma vb. ürünlerin ticaretini 25 yıldan fazla bir süredir dinlemekte , görmekte ve bilmekteyiz. Bu sebep ile sektörümüzün tüm sıkıntılarına nokta atışı atıp zamanla sonlandırmayı hedefliyoruz.

6-)Çağımızın gerektirdiği teknolojik sistemi takip ettik ve eski geleneksel ve güvenilir üretim yapan ustalardan oluşan bir ekip kurduk.

7-)Kendi hazırlamış olduğumuz baharat karışımımız ile yapılan sucuklar halkımızın deneyimine sunduk ve tam puan aldık. Ar-ge çalışmalarımızda ortalama 200 KG sucuk yapılmış ve formülümümüzü ayarlama sürecimiz ortalama 6 ay kadar sürmüştür.

8-)Fason üretim için sizlerden aldığımız etler hazırlanıp tüketiciye ulaşana kadar tüm kontroller titizlik ile yürütülür. Sorunsuz olarak yürüttüğümüz sistemde en kısa zamanda adresinize talep ettiğiniz teslimatı gerçekleşir.

9-)İstenilen ürünün gramajı sizler için ayarlanır.

10-)En önemlisi ise Kerem Kuru Bağırsak markasında olduğu gibi Master Gıda markamızda da bu işimizi çok iyi ve özenle yapacağımıza inanıyoruz.