En iyi kavurma nasıl yapılır?

Üretime hazırlık

Kasaptan alınan etlerde hayvan etlerinin taşınması için soğuk zincir araçlarımız ile soğuk zinciri kırılmadan tesisimize doğru yolculuğu başlar. Tesisimize geldiği an mal kabulden alınarak pH , sıcaklığı ve görüntü özellikleri ve ağırlığı kontrol edilerek kırmızı parça et soğuk depo (0/+2 °C) konur. Eti işlemek için müşterinin isteği üzerine gerekli üretim alanına götürülür.

Kavurma için

Kavurma olacak etler kırmızı et dolabından alınır. Etler kıyma makinesinde kuşbaşı haline getirilir. Daha sonra kavurma kazanında pişirme işlemi bittikten sonra müşterinin talebi üzerine doğal veya yapay kılıflara doldurulur. Paketlenir ve sevkiyat işlemi gerçekleşene kadar soğuk depoda bekletilir.

Bizler sizlere neler vaad ediyoruz?

Hazır kavurma üretimi için dönemimizi takip ettik ve güçlü bir makine ağı oluşturduk. Dana kavurma üretiminde başlıca önceliğimiz en iyi kavurma ya sahip olmaktır. Böylece kasaplara dolayısıyla oradan da tüketiciye en güvenilir ve lezzetli ürünü sunabilmenin gururunu taşıyacağız. Fason olarak üretilen kavurmalar gerekli güvenlik aşamalarından geçtikten sonra kasaplara soğuk zincir araçlarımız ile kapıya kadar teslim edilecektir.